top of page

1. Let’s get together

Eerst maar eens kennismaken, toch? Jij wilt weten wat voor vlees je in de kuip hebt, en wij zijn benieuwd wie jij bent, wie jullie zijn, en hoe jullie leven eruit ziet. In een persoonlijk gesprek bij jou thuis komen we alles te weten wat nodig is voor een eventuele volgende stap. We gebruiken daarbij een intakevragenlijst én we kijken naar je kledingstijl. Daar kunnen wij - met meer dan 10 jaar ervaring in fashion en interieur - verrassend veel aan aflezen.


We bespreken je wensen en het adviespakket (light, medium, plus) dat daarbij past. Je weet dus meteen waar je qua advies- en ontwerpkosten aan toe bent.

stap 1 kennismaking.png

1. Kennismaking

Tijdens een kennismakingsgesprek op jullie locatie verzamelen wij zoveel mogelijk informatie. Waar staat het bedrijf voor, wie werken er, wat is de bedrijfscultuur? Ik wil weten waar jullie op dit moment tevreden en ontevreden over zijn als het om de werkruimte en het interieur gaat. Wat mis je? Waar is behoefte aan? Wat mag beslist niet worden veranderd? Dit gesprek is er natuurlijk ook voor jullie: om vragen te stellen aan ons en te kijken of ‘de klik’ er is. Na deze meeting krijg je een offerte op maat.

stap 1 kennismaking.png
bottom of page