top of page

Meer rust, ruimte en sfeer op de werkplek

Om met plezier en focus te werken heb je een prettige plek nodig. Een plek waar je je goed voelt. Ademt jullie werkruimte saai en statisch uit? Dan zal dat de productiviteit en de lol in het werk vast niet ten goede komen.

 
Aandacht voor werkplek = blije medewerkers = beter werk = blije klanten. Need we say more?

Het StyleLoket - Samuel Woolthuis - 01-29.jpg
Het StyleLoket - Samuel Woolthuis - 07-29.jpg

Creatief bolwerk Visuele Verbinders

Kantoorinrichting%20Visuele%20Verbinders

Stijlvol industrieel kantoor

IMG_0119_edited.jpg

Cabbalerofabriek

Styleloket_Brute Bonen - HUET Photography-0637_websize.jpg

Brute Bonen koffiebranderij en koffiebar Den Haag

OOCKER - HUET Photography--9_websize.jpg

Wijnbar Oocker Amsterdam inrichting

Werkwijze

Zo doen we dat

Prettige werkplekken, slimme ruimte-indeling en routing, voldoende bergruimte, goede vergader- en ontvangstruimtes... Het is allemaal van invloed op de uitstraling van je bedrijf. Maar waar begin je? Hoe krijg je iedereen mee? Hoe combineer je functioneel en mooi?


Styleloket helpt je graag.

1. Kennismaking

Tijdens een kennismakingsgesprek op jullie locatie verzamelen wij zoveel mogelijk informatie. Waar staat het bedrijf voor, wie werken er, wat is de bedrijfscultuur? Ik wil weten waar jullie op dit moment tevreden en ontevreden over zijn als het om de werkruimte en het interieur gaat. Wat mis je? Waar is behoefte aan? Wat mag beslist niet worden veranderd? Dit gesprek is er natuurlijk ook voor jullie: om vragen te stellen aan ons en te kijken of ‘de klik’ er is. Na deze meeting krijg je een offerte op maat.

stap 1 kennismaking.png

We zorgen ervoor dat je geen grote beslissingen hoeft te nemen voordat je je helemaal happy voelt bij de plannen.

Styleloket biedt voor iedere werkruimte een passend stylingadvies aan: light, medium of plus. We maken graag een offerte op maat.

lijnen patroon styleloket_bloom.jpg
driehoek_bloom.png
driehoek_bloom.png

Louise & Sander, Leiden

"Duidelijke en moderne/warme stijl, goede voorbeelden met foto's op de website, niet bij elke foto dezelfde bank in een andere kleur (heb ik echt gezien!), aan de telefoon was je lekker concreet over bijvoorbeeld de winkels en merken waaruit je adviseert dat gaf vertrouwen, afspraken in het weekeind mogelijk, dat je staaltjes meeneemt/opstuurt, flexibel/persoonlijk, omgeving Leiden."

IMG_9852.jpg

Anderen over ons

bottom of page