Hallo, leuk je te ontmoeten!

Joanne_EmmilyB-7_websize_edited.jpg

Ik gun iedereen het fijne gevoel van harmonie. Dat hun interieur ‘als gegoten’ zit.

Styleloket is een interieurontwerp en -stylingbureau met een eigen concept. Om jouw ideale interieurstijl te vinden kijken we naar wat jij graag aantrekt. Een interieur dat past als je favoriete jas: daar word je gelukkig van!

Joanne Hannant


"Na jaren op de product creatie afdeling op hoofdkantoren bij grote (sport)modemerken, was het voor mij tijd mijn twee grote liefdes – fashion en interieur– in m’n werk te verenigen. Na mijn afstuderen aan het Amsterdam Fashion Institute volgde ik de Interieuracademie in Amsterdam en startte begin 2017 mijn bureau Styleloket, als dé plek voor grote en kleine vragen over interieur. 


Connecties maken past bij mij. Connecties tussen kledingstijl en interieurstijl, maar ook connecties met mensen. Voor Styleloket zoek ik altijd de verbinding op. Mijn aanpak is persoonlijk en inlevend en dat weten mijn opdrachtgevers te waarderen; particulieren én ondernemers. Inmiddels is Styleloket het stadium van eenmansonderneming dan ook voorbij. 

Met een bevlogen team samenwerken geeft mij nóg meer mogelijkheden.


Ik gun iedereen het fijne gevoel van harmonie, dat in hun leef- of werkruimte alles klopt. Dat hun interieur ‘als gegoten’ zit. Samen met mijn team wil ik nog veel meer mensen bereiken; met interieurontwerp en stylingadviezen, maar ook door steeds nieuwe producten en diensten te ontwikkelen. Er is zó veel mogelijk!"

Het team

IMG_6394.jpg

Ineke van Dijke

Junior Interieurontwerper

"Hoi! Mijn naam is Ineke, samen met mijn vriend en onze kat woon ik in Amsterdam. Ik ben net afgestudeerd als Interieuradviseur aan het Jan des Bouvrie college en heb tijdens deze opleiding stage gelopen bij Styleloket.

Bij Styleloket geniet ik van de diversiteit van dit mooie vak: van moodboards maken tot een nieuw interieurontwerp uitwerken of een ruimte stylen bij de klant...Het is nooit saai!


Ik denk in mogelijkheden in plaats van moeilijkheden. Dat zie je wel aan mijn eigen interieur: een mix van stijlen, die toch een eenheid uitstraalt. Dat creëren van eenheid is iets waar ik klanten van Styleloket goed mee kan helpen. Soms is er maar weinig voor nodig en is het effect geweldig. Dan geniet ik net zo hard van het resultaat als de klant."

IMG_7465.jpg

Lente Sprengers

Stagiair

"Hi, mijn naam is Lente, ik ben eindejaarsstudent op het Hout- en Meubilerings college in Rotterdam en onlangs gestart als stagiaire bij Styleloket.
 

Interieur, kleur en vormgeving vind ik een belangrijk aspect van het leven. Het weergeeft of geeft persoonlijkheid aan objecten, omgevingen en soms ook aan een levensstijl.
 

Mijn interesses liggen voornamelijk op het gebied van de sociale vormgeving en denken over het optimaliseren van een omgeving/ruimte, dit maakt het vak interieurstyliste zo interessant!
 

Bij Styleloket zie je de diversiteit, passie en liefde waarmee er gewerkt wordt, een belangrijke factor binnen het vakgebied."

482aa82a-7d03-42ff-bf38-8dc7aa0940f2 (1).jpg

Sanne Haakman

Stagiair

"Hi, mijn naam is Sanne, ik ben tweedejaars student aan het Jan des Bouvrie college in Amsterdam.

Ik ben net verhuisd naar Beesd.

Onlangs ben ik gestart als stagiaire bij Styleloket. Deze stage plek sprak mij erg aan omdat het kleinschalig is waardoor ik veel kan meedraaien met hele projecten.

 

Het enthousiasme waarmee daar gewerkt wordt en hoe ik ontvangen ben voelde voor mij gelijk goed aan.

Ik hoop hier een duidelijk beeld te krijgen van wat het werken als interieuradviseur inhoud en hoe het is om de wensen van de klanten te vervullen. Ook vind ik het erg leuk om te zien hoe een project zich kan ontwikkelen van start tot eindresultaat.

Ik denk dat ik een stuk creativiteit van mij zelf in sommige projecten kan bieden en mijn enthousiasme en gezelligheid met collega’s.

Ik denk dat ik bij Styleloket een hele leuke, leerzame stage tegemoet ga."

Styleloket Netwerk

Styleloket werkt met een vast netwerk van aardige en betrouwbare partners: aannemers, schilders, stukadoors, timmermannen en -vrouwen, meubelmakers, meubelverkopes en stoffeerders. Vakmensen die snappen waar Styleloket voor staat en die net als wij kwaliteit leveren. We brengen je graag met hen in contact.

Anderen over ons

Louise & Sander, Leiden

"Duidelijke en moderne/warme stijl, goede voorbeelden met foto's op de website, niet bij elke foto dezelfde bank in een andere kleur (heb ik echt gezien!), aan de telefoon was je lekker concreet over bijvoorbeeld de winkels en merken waaruit je adviseert dat gaf vertrouwen, afspraken in het weekeind mogelijk, dat je staaltjes meeneemt/opstuurt, flexibel/persoonlijk, omgeving Leiden."

IMG_9852.jpg

Zin om kennis te maken?