Hallo, leuk je te ontmoeten!

Ik gun iedereen het fijne gevoel van harmonie. Dat hun interieur ‘als gegoten’ zit.

Styleloket is een interieurontwerp en -stylingbureau met een eigen concept. Om jouw ideale interieurstijl te vinden kijken we naar wat jij graag aantrekt. Een interieur dat past als je favoriete jas: daar word je gelukkig van!

Joanne Hannant


Na jaren ‘in de creatie’ bij grote (sport)modemerken, was het voor mij tijd mijn twee grote liefdes – fashion en interieur– in m’n werk te verenigen. Ik volgde de Interieuracademie in Amsterdam en startte begin 2017 mijn bureau Styleloket, als dé plek voor grote en kleine vragen over interieur. 


Connecties maken past bij mij. Connecties tussen kledingstijl en interieurstijl, maar ook connecties met mensen. Voor Styleloket zoek ik altijd de verbinding op. Mijn aanpak is persoonlijk en inlevend en dat weten mijn opdrachtgevers te waarderen; particulieren én ondernemers. Inmiddels is Styleloket het stadium van eenmansonderneming dan ook voorbij. 

Met een bevlogen team samenwerken geeft mij nóg meer mogelijkheden.


Ik gun iedereen het fijne gevoel van harmonie, dat in hun leef- of werkruimte alles klopt. Dat hun interieur ‘als gegoten’ zit. Samen met mijn team wil ik nog veel meer mensen bereiken; met interieurontwerp en stylingadviezen, maar ook door steeds nieuwe producten en diensten te ontwikkelen. Er is zó veel mogelijk!

Het team

IMG_6394.jpg

Ineke van Dijke

Stagiair

"Hoi! Mijn naam is Ineke, samen met mijn vriend en onze kat woon ik in Amsterdam. Ik ben bezig met de afronding van mijn opleiding Interieuradviseur aan het Jan des Bouvrie college. Bij Styleloket geniet ik van de diversiteit van dit mooie vak: van moodboards maken tot een nieuw interieurontwerp uitwerken of een ruimte stylen bij de klant...Het is nooit saai!


Ik denk in mogelijkheden in plaats van moeilijkheden. Dat zie je wel aan mijn eigen interieur: een mix van stijlen, die toch een eenheid uitstraalt. Dat creëren van eenheid is iets waar ik klanten van Styleloket goed mee kan helpen. Soms is er maar weinig voor nodig en is het effect geweldig. Dan geniet ik net zo hard van het resultaat als de klant."

Emma_stagaire Styleloket.jpeg

Emma Stutterheim

Stagiair

"Hoi! Ik ben Emma en volg de opleiding Interieuradviseur aan het Nova College in Haarlem. 

Sinds het begin van het jaar loop ik stage bij Styleloket.

Het leuke aan interieur en architectuur vind ik dat ik er mijn artistieke zelf helemaal in kwijt kan. De creatieve vrijheid die er bij komt kijken vind ik dan ook heel erg fijn - uiteraard is het belangrijk dat deze creatieve vrijheid binnen de wensen en eisen van de klant valt.

Ik houd ervan om mijn handen uit de mouwen te steken en werk het liefst vanuit klantperspectief. Bij Styleloket ben ik dan ook helemaal op mijn plek."

Isabella Winter

Stagiair

"Hi! Mijn naam is Isabella en ik zit in mijn 2e jaar van de opleiding Interieuradviseur aan het Nova college in Haarlem. Eind vorig jaar is mijn stage begonnen bij Styleloket.


Ik denk dat ik van mezelf kan zeggen dat ik van een uitdaging hou en het leuk vind om out of the box te denken. Ik ben iemand die het altijd fijn heeft gevonden met dingen bezig te zijn waar ik mijn creativiteit in kwijt kan. Iedereen heeft een eigen smaak of woonwensen en daarom is het nooit saai en kan je jezelf blijven ontwikkelen. Het samenwerken met mensen om hun een plek te geven die helemaal bij ze past en waar ze zich thuis voelen is waar het uiteindelijk om gaat en wat uiteindelijk voldoening geeft."

Styleloket Netwerk

Styleloket werkt met een vast netwerk van aardige en betrouwbare partners: aannemers, schilders, stukadoors, timmermannen en -vrouwen, meubelmakers, meubelverkopes en stoffeerders. Vakmensen die snappen waar Styleloket voor staat en die net als wij kwaliteit leveren. We brengen je graag met hen in contact.

Anderen over ons

Louise & Sander, Leiden

"Duidelijke en moderne/warme stijl, goede voorbeelden met foto's op de website, niet bij elke foto dezelfde bank in een andere kleur (heb ik echt gezien!), aan de telefoon was je lekker concreet over bijvoorbeeld de winkels en merken waaruit je adviseert dat gaf vertrouwen, afspraken in het weekeind mogelijk, dat je staaltjes meeneemt/opstuurt, flexibel/persoonlijk, omgeving Leiden."

Zin om kennis te maken?