Welkom in jouw nieuwe thuis

Zie je het al voor je? Dat je woonkamer door die nieuwe indeling opeens veel ruimer en rustiger is? Dat je eindelijk genoeg opbergruimte hebt? Voel je die warme sfeer, puur door wat kleur op de wand en andere verlichting? Zie je jouw nieuwe thuis al voor je?


Wij wel. En het wordt fijn!

IMG_3946.jpg

"It is all in the details"

kast op maat_styleloket.png

Maatwerk

Looierijstraat 34 Oosteind-15 copy.jpg

Een volledige make-over

Looierijstraat 34 Oosteind-8 copy.jpg
IMG_3946.jpg

Stijlvolle jaren 30 woning

@thoyasocialmediafotografie-1936 copy 2.

Eclectisch

Zo doen we dat

Misschien loop je vast bij de plannen voor je nieuwbouwhuis. Sta je voor een renovatie of ben je toe aan een compleet nieuwe inrichting. Of misschien zijn je meubels nog prima, maar mis je sfeer en eenheid in je huis. 


Geen nood. Styleloket komt je helpen.

 

1. Let’s get together

Eerst maar eens kennismaken, toch? Jij wilt weten wat voor vlees je in de kuip hebt, en wij zijn benieuwd wie jij bent, wie jullie zijn, en hoe jullie leven eruit ziet. In een persoonlijk gesprek bij jou thuis komen we alles te weten wat nodig is voor een eventuele volgende stap. We gebruiken daarbij een intakevragenlijst én we kijken naar je kledingstijl. Daar kunnen wij - met meer dan 10 jaar ervaring in fashion en interieur - verrassend veel aan aflezen.


We bespreken je wensen en het adviespakket (light, medium, plus) dat daarbij past. Je weet dus meteen waar je qua advies- en ontwerpkosten aan toe bent.

stap 1 kennismaking.png

We zorgen ervoor dat je geen grote beslissingen hoeft te nemen voordat je je helemaal happy voelt bij de plannen.

Styleloket heeft altijd een interieurpakket (light, medium, plus) dat bij je past. Zo weet je meteen waar je qua advies- en ontwerpkosten aan toe bent.

lijnen patroon styleloket_peach.jpg
rond_peach.png

Anderen over ons

Louise & Sander, Leiden

"Duidelijke en moderne/warme stijl, goede voorbeelden met foto's op de website, niet bij elke foto dezelfde bank in een andere kleur (heb ik echt gezien!), aan de telefoon was je lekker concreet over bijvoorbeeld de winkels en merken waaruit je adviseert dat gaf vertrouwen, afspraken in het weekeind mogelijk, dat je staaltjes meeneemt/opstuurt, flexibel/persoonlijk, omgeving Leiden."

IMG_9852.jpg